Alla inlägg under augusti 2009

Av Dilemma - 11 augusti 2009 21:26

W har köpt en begagnad rysk militärmössa. Själv tycker han att han är skitsnygg i den. Jag är mer tveksam. Han har antytt att han tänker visa sig offentligt med mössan på. Jag hoppas att han skojar.

ANNONS
Av Dilemma - 10 augusti 2009 18:37

Idag har jag lyssnat på P1s sommarpratare för andra gången. Det var en kompis mamma som pratade. Första gången var förra sommaren. Då lyssnade jag på Dolph Lundgren och drack en flaska vin samtidigt. Det slutade med att jag slog in fel kod till mitt kontokort för många gånger, kortet blev kvar i bankomaten och jag fick klara mig utan kort i en vecka. Den här gången gick det bättre.

ANNONS
Av Dilemma - 10 augusti 2009 16:35

Något av det bästa med Holland är Stroopwaffles. Vi köpte hem 60 stycken.  Jag hoppas att jag inte kommer att föräta mig på dem, genom att äta alla på en gång.

Av Dilemma - 9 augusti 2009 20:04

Tidigare idag ringde en kompis till mig och berättade att satt fast på ett tåg som stått still i två timmar för att en person tagit livet av sig framför det. Fy fan...

Av Dilemma - 9 augusti 2009 18:38

I Amsterdam fanns det en djurpark som hette Artis Zoo. Det var nog en av de bästa djurparker som jag varit på. Det fanns alla möjliga olika sorters djur och själva parken var inte särskilt stor till ytan så det var helt okej att gå omkring där. Djuren hade inte så stora utrymmen så de var lätta att få syn på.

En del var riktigt gulliga. Ett tag blev jag lite besviken på Wilma för att hon inte var lika söt som vissa av djuren där. Min favorit var någon form av Meerkat. Dagen innan hade vi sett en dokusåpa på Animal Planet om en Meerkat flock, vilket gjorde det hela ännu bättre. När man har sett en Meerkat i ögonen är man förlorad, resten av livet går åt till att önska att man hade en.

Av Dilemma - 9 augusti 2009 17:41

Varför åker man inte oftare till Amsterdam? Det känns som om andra platser i Europa, som London, Paris, Barcelona, är populärare. Men vi gillade Amsterdam. Det var bra att man kunde gå överallt. Och vi hade turen att ha riktigt bra väder.


Vi drev mest omkring. Åkte båt i kanalerna, var på djurpark, slappade på hotellrummet, kollade in affärer och Red Light District, drack öl och åt biff. De har riktigt bra kött i Amsterdam. Vi gick i flera timmar varje dag, men det var skönt att inte ha några tider att passa.


Spontant känner vi att vi vill åka dit igen. Jag ska försöka övertala J och hennes kille, som är från Holland, att följa med.

Av Dilemma - 5 augusti 2009 17:11

I julas lottade mitt jobb ut resor till Amsterdam och jag vann en. Man får ta med sig sin respektive. Varken jag eller W har varit i Amsterdam tidigare. Imorgon bär det av.

Av Dilemma - 5 augusti 2009 13:14

När jag och W satt på Wayne's uteservering nu på lunchen satt det två 19-åringar vid bordet bredvid oss. De pratade hela tiden, men de sa egentligen ingenting. Dessutom sa de minst hälften av orden på engelska, engelska med svensk brytning.


"Alltså, min hund är så jävla spoiled. Seriously. But it's not my fault. Det är inte mitt fel. It's my mother."

"Yeah ringht. Hon leker med hunden och sen får du fixa bath, walk, food."

"It's not my fault. I'm telling you. Do you get that? Fattar du det?"

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se