Alla inlägg under oktober 2009

Av Dilemma - 22 oktober 2009 22:02

Jag har till min fasa upptäckt att det finns reklam på bloggen nu. Den går att bli av med, men då måste jag betala 20kr i månaden. Och det, kära läsare, tänker jag inte göra.


Istället tipsar jag om webbläsaren Firefox och ett plugin som heter Adblock. Gratis. Och man slipper all reklam på Internet.

ANNONS
Av Dilemma - 22 oktober 2009 21:59

Kolla vad jag hittade längst ner i mobilfacket i väskan. Halva mitt mobilsmycke! Då kan jag sluta undra vad det råkade ut för. Visst är W snygg på bilden!

  

ANNONS
Av Dilemma - 20 oktober 2009 22:00

Idag på lunchen var det en som berättade att han såg "Färjan 3" igår och att det var två grabbar med som gillade att titta på båtar.

He he, knasiga killar, skrattade vi alla.

"Det finns liknande personer när det gäller flygplan, som åker runt till flygplatser" berättade en annan.

Ha ha, tokigt.

"Och tåg också - trainspotting."

He he he, galningar.

"Det finns carspotting också. När dom ska se alla nummerskyltar från 001 till 999"

Jag: "Aha, du menar platespotting, det håller jag på med"

....

Den allmänna åsikten verkar vara att jag har för mycket fritid.

Av Dilemma - 19 oktober 2009 21:58

Jag klarar verkligen inte av äta samtidigt som jag läser. Jag har försökt flera gånger, men aldrig riktigt fått till det.  Om jag äter något som kräver kniv och gaffel går det inte att ha en bok liggandes på bordet bredvid samtidigt, eftersom den bara åker ihop då. Däremot går det ju att ha en tidning. Men den måste ligga lite bredvid, för jag vill ha maten direkt framför mig, och det blir ingen bekväm läs-pose.


Idag åt jag soppa samtidigt som jag försökte läsa en pocket. Då kunde jag ha skeden i ena handen och hela boken i andra. Men det var inte lätt att läsa längst ner på sidan, där jag höll handen. Och jag var rädd för att råka spilla soppa i boken.


Jag kan inte äta mat utan att titta när jag tar maten från tallriken, och när jag läser tänker jag hela tiden att jag ska läsa till nästa stycke innan jag kastar ett öga på tallriken istället. Det tar alltså väldigt lång tid att äta då, och det blir inget flyt i läsandet. Då skyndar jag mig hellre att äta upp och läsa efteråt.


Men om jag ska sitta själv och äta och någon kan se mig, då känns det lite fånigt att bara sitta där rakt upp och ner och äta utan att göra något samtidigt. Då kan jag lägga en tidning bredvid bara för syns skull, och låtsas läsa, för att verka mer normal. Jag börjar undra om inte alla gör så?

Av Dilemma - 19 oktober 2009 16:21

Jag gillar inte alls sport och jag kollar aldrig på sport på TV. Men jag är helt fast när det gäller "Vem kan slå Filip & Fredrik". (Och alla deras program egentligen.) Jag hejar på F&F och hoppas att ingen slår dem. Jag vill att de ska vinna varje gren, jag vill att det ska vara utklassning.


Det som var bäst igår var:

Att det var ett avslutat avsnitt

När Fredrik slog Kajsa Bergqvist i längdhopp

När Fredrik slog 100-kilos-utmanaren i boxning

Att utmanaren blev så sur när han förlorade


Förbättringar den här säsongen:

Det kommer inte att gå varje dag

Det finns 8 utmanare

Felix Herngren som programledare


Av Dilemma - 18 oktober 2009 13:26

En sak som jag gillar är att TV kanalerna lägger upp sina program på sin hemsida så att man kan se dem i efterhand. (Men det är synd att det bara är svenskproducerade program. Kanske blir bättring i framtiden.) Det är också bra webTvn blir bättre och bättre och nu inte behöver buffra var tredje minut som för två år sedan.


I morse tittade jag på Singing Bee Celeb när jag åt frukost, på TV3 play. Det var ett avsnitt där Peter Wahlbeck var med. Jag har svårt för honom ibland, men här var han härligt knäpp hela tiden. Se det, om ni inte har gjort det redan.

Av Dilemma - 17 oktober 2009 18:30

Jag kan inte riktigt släppa att halva mitt mobilsmycke har ramlat av. Jag saknar det, och jag har funderat en del på hur det egentligen gick till. Idag slogs jag av den obehagliga tanken att det kanske slets av med flit.


Jag hade mobilen i fickan, med mobilsmycket hängandes utanför, på en marknad full med folk. Trångt. Jag stötte hela tiden ihop med människor. Tänk om någon såg smycket och helt enkelt tänkte dra upp mobilen. Kan människor vara så elaka?? Då är jag glad att det bara var halva mobilsmycket som jag blev av med.


Men snor folk verkligen mobiltelefoner idag? Alla vill ju ha nytt. Och mobiler är inte särskilt dyra. Min mobil är så gammal att den ändå inte går att sälja, men det syns ju inte när den ligger i fickan.

Av Dilemma - 17 oktober 2009 16:42

Från Esprit

  

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se