Alla inlägg under oktober 2009

Av Dilemma - 8 oktober 2009 14:15

Nu har skaffat ännu en vas. Jag hade inga gamla vaser hemma hos mina föräldrar så jag fick köpa nya. Fast den här har jag egentligen inte köpt. Den fanns på jobbet och jag tyckte jättemycket om den, men den fanns inte att köpa längre. Så jag köpte en annan och bytte. Visst är den fin! Blommorna har jag köpt själv...

  

ANNONS
Av Dilemma - 7 oktober 2009 18:15

Vi har fixat en garageplats till bilen. Alla säger att det är svårt att få parkering här runt omkring. Men det var jättelätt! Nu har vi en egen parkering i affärshuset här bredvid oss. En inlåst plats i deras garage. Perfekt nu när det börjar bli minusgrader så att jag inte behöver börja med att skrapa rutor om jag ska köra någonstans. Skrapa rutor är kallt och tar tid.

ANNONS
Av Dilemma - 6 oktober 2009 20:12

Framför mig på spinningpasset nyss satt det en jättegammal tant. Hon var säkret 75 år utan att överdriva. Det verkade som att det var hennes första gång för hon visste knappt hur man kom upp på cykeln. Hon kom efter att passet redan hade börjat, efter halva uppvärmningslåten. Hon var aldrig i takt och hon satt ner nästan hela passet. Jag undrar om hon tyckte att det var kul.


Själv hade jag ätit så mycket nougat och brända mandlar från höstmarknaden så att jag nästan mådde illa.

Av Dilemma - 6 oktober 2009 18:45

När jag har mobilen i jackfickan brukar mobilsmycket hänga ut utanför. Och idag när jag kom hem hade halva smycket ramlat av! Det var en bild på W från en spelning som vi hade förut. Jag hade klippt ut bilden från ett riktigt kort, så det är ingen bild som finns digitalt så att jag kan skriva ut en ny. Den är borta för alltid. Någon annan kommer kanske hitta den och bli glad, eller förvånad.


Mobilen ser stympad ut nu. Jag funderade på att ta en bild, men eftersom jag använder mobilkameran går det ju inte. 

Av Dilemma - 5 oktober 2009 20:33

Nu börjar det bli riktigt mörkt och kallt när man är ute på hundkursen i 1,5 timme. Men idag var sista gången utomhus. Och det var sista gången på en måndag, vilket är bra för mitt favorit arobics pass är på måndagar. Min egen träning har legat vilande till förmån för Wilmas tränande i 3 måndagar nu. Men Wilma är duktig. Idag fick hon visa för alla andra hundar hur en av övningarna skulle gå till.


På onsdag börjar vi på fördjupning i agility. Då ska vi vara i ridhus så det blir inte lika kallt och mörkt. Och det blir lite mer fart, så man kan springa sig varm.

Av Dilemma - 4 oktober 2009 21:32

Idag har vi varit i Rimbo och tävlat i Rallylydnad. Det gick inte lika bra som det har gjort förut, men vi blev godkända och hoppar nu upp från nybörjare till fortsättningsklass. Av någon konstig anledning regnade det hela tiden, men blev uppehåll precis innan banvandringen och började regna igen när sista hunden precis var klar. Så man kan säga att vi trots allt hade tur med vädret.


  

Av Dilemma - 3 oktober 2009 23:10

Nu har Cosmo varit här på besök. Det var kul, men otroligt intensivt. Han ville nosa på allt hela tiden. Han lugnade ner sig efter ett tag, men aldrig så mycket att han ville ligga still. Det blev ingen lek med Wilma. Hon hoppade upp på sängen och vågade sig bara ner vid ett tillfälle. Då blev hon jagad, så hon bestämde sig snabbt för att det var säkrast på sängen och låg där resten av besöket.


  

Av Dilemma - 2 oktober 2009 22:50

Kvällens Idol bjöd på många överraskningar.


1. Juryn tar tillbaka Camilla som ett wildcard. Hur de tänkte där är väldigt oklart. De har inte varit direkt snälla i sina omdömen om henne.

2. Camilla massakrerar "Halleluja" i sin nya chans. På samma sätt som gjorde att juryn sågade henne igår. Juryn tappar hakan. Vi skrattar chockat i soffan. Camilla försöker förklara sig med att hon inte fick göra om låten efter att de hade bestämt hur den skulle sjungas, innan juryns omdömen igår.

3. Jon åker ut. Jag är helnöjd. Det trodde jag inte, men jag hade faktiskt börjat tycka bättre om honom under kvalveckan. Imorgon kommer det stå på Aftonbladet att folket glömde att rösta på Jon.


Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se