Alla inlägg under november 2009

Av Dilemma - 4 november 2009 22:31

Onsdagar är just nu mina mest fullspäckade dagar. Efter jobbet byter jag direkt om till träningskläder och går och tränar i en timme. Efter det har jag en halvtimme på mig att ta mig hem, snabbduscha och byta om igen för att åkta iväg till agilityn. Agilityn håller på i drygt 1,5 timme och jag kommer hem igen strax efter 22. Så mycket annat hinner jag inte med.

ANNONS
Av Dilemma - 4 november 2009 16:44

Idag har jag provat en backsimulator. Jag skulle backa med en lastbil med släp. Rakt bak var det tänkt, en viss sträcka. Men jag zick-zackade mig fram baklänges istället. Jag kom ungefär halva sträckan.


Sen provade jag uppkörning 1. En liten bana typ. Där gav jag upp ganska snabbt. Det är tur att jag inte jobbar som lastbilsfärare. 

ANNONS
Av Dilemma - 3 november 2009 19:25

Jag gillar faktiskt spinningledaren som har passet som jag var på nyss, fast hon är tjock. Hon gör lustiga ljud, miner och gester. Men idag förvånade hon mig väldigt med att plocka fram en cola-flaska att ha i vattenhållaren. Alltså med cola i. Det borde väl änså inte en ledare göra.


Förresten så kom jag ihåg pulsbandet den här gången. Istället glömde jag spinningskorna och tog med mig mina vanliga jympaskor. Men jag kom på det så att jag hann vända hem och byta.

Av Dilemma - 3 november 2009 16:59

Det blev mycket roligare att gå på spinning när jag började använda pulsklocka. Av någon anledning tycker jag om att ha koll på pulsen. Men bara när jag är på spinning. Och ibland när jag springer. När jag springer måste jag däremot alltid ha stenkoll på tiden. Det känns som en bortkastad löprunda annars.


Senaste gångerna jag har varit på spinning har jag råkat glömma pulsbandet hemma. Hoppas att jag inte gör det den här gången. Jag kanske ska lägga fram det redan nu...

Av Dilemma - 2 november 2009 21:09

Jag är besviken på Filip & Fredrik efter gårdagens avsnitt. Förra veckan avfärdade jag som en lyckträff för utmanaren. Men att de har blivit slagna två gånger känns inte bra.


Jag tycker att det var mer spännande när jag levde i illusionen att de var oslagbara. Men nu när de väl har förlorat kan de ju aldrig bli oslagbara igen. Lite av magin har försvunnit.


Att Idun vann förra veckan är jag övertygad om beror på att hon skadade sig. Hade hon inte skadat benet hade inte Stefan Holm fått rycka in istället för henne i två grenar. Okej att han fick ta segway, det kanske hade varit svårt för henne att vinna den grenen med ett ömt lår. Men var han tvungen att ta geografin också! Där Filip var sjukt duktig och Holm irriterande bättre på någon kilometer varje gång. Redan när Stefan Holm kom in som coach kändes hela avsnittet som en tävling mellan honom och F&F.


Man kan tycka att Idun var värd pengarna efter det där fallet hon var med om. Det var också ganska kul att den första som slår F&F är en 22-årig tjej. Och framförallt nöjer jag mig med tanken på att hon aldrig hade vunnit utan Holm vid sin sida.


Men så händer det igen! När jag först såg gårdagens utmanare småskrattade jag. Den här veckan skulle det vara lugnt. Den där kommer aldrig att vinna. Allt kommer att bli som det var innan. Händelsen med Idun kommer att falla i glömska och inte pratas om mer. Ett litet snedsteg bara. De är i stort sett oslagbara.


Men så skadar sig utmanaren igen. Och nu så illa att de tar in en ersättare. Redan när jag ser ersättaren blir jag rädd. Jag skrattar inte längre, jag är nervös. Det här kan bli farligt. Dessutom är han irriterande självgod. En sån där typ som bara inte får vinna. Och ändå kommer det att hända. Jag sneglar på klockan när det inte är mycket kvar av programtiden. Om utmanaren vinner nästa gren vinner han, F&F behöver vinna två grenar för att vinna. Hinner man verkligen med två grenar på den korta tid som är kvar? Antagligen inte. Jag har mer eller mindre gett upp hoppet. Och mycket riktigt. Såklart. Fan.

Av Dilemma - 1 november 2009 19:35

Av: Charlaine Harris


Det är den bok som första säsongen av True Blood bygger på. Jag tycker att serien är underbar. Och serien är väldigt lik boken, därför var det kul att läsa boken.


Boken utspelar sig helt och hållet ur Sookies perspektiv. Har man sett serien går det inte att läsa boken utan att se allting framför sig. Det är ungefär som att se serien en gång till. Det som förvånade mig när jag läste boken, och den största skillnaden jämfört med serien, är att karaktären Tara saknas.


REKOMMENDERAR, men framförallt att se serien.

Av Dilemma - 1 november 2009 17:24

Gårdagen Halloweenparty tog på krafterna och jag gick inte upp förrän strax efter 12 i "morse". Och om det inte var för att jag hade tvättid då så hade jag nog inte gått upp då heller.


Efter tvätten gick jag, W och Wilma en långpromenad på ca 1 timme. Det var riktigt skönt. Tur att det där skrämmande höstvädret i början av oktober inte blev värre än så.


Nu ska vi snart äta middag. Maten står i ugnen och det börjar lukta gott i lägenheten. Och ikväll är det "Vem kan slå Filip & Fredrik". Den här gången måste de vinna!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se