Alla inlägg under december 2009

Av Dilemma - 5 december 2009 11:32

Nu drar vi till Falun på julfest!

Av Dilemma - 4 december 2009 18:15

Det känns helt bisarrt att jobba såhär sent på en fredag. Men jag hade mycket att göra, och det var skönt att jag hann klart.


Ikväll blir det Idol som vanligt och sen ska jag träffa en Gbg-kompis som har kommit hit.


Kvällen igår levde upp till förväntningarna. Det började utomhus med Eklundshofs hemlagade, konjakspetsade, glögg. Det var riktigt mysigt i frosten och mörkret, med en brasa som gav värme och ljus. Och glöggen som värmde händerna och insidan. Maten var såklart bra. Jag brukar nästan bara äta kallskuret och det fanns det gott om. Jag tog även tre köttbullar och en prinskorv, och de var goda de med. Men godast var fläderfromagen på dessertbordet.


Imorgon blir det julbord igen. Då har mitt jobb julfest i Falun, där huvudkontoret ligger. Vi tar oss dit med bilen, så jag får ta det lugnt ikväll så att jag orkar köra hela vägen...

Av Dilemma - 3 december 2009 17:15

Två konsulter från jobbet ska bjuda mig och min kollega på julbord på Eklundshof i kväll. Det blir årets första julbord för mig, och jag tror att det kommer att bli jättetrevligt. Vi var där förra året också och de har verkligen god mat.

Av Dilemma - 3 december 2009 15:00

Det här är ett tips!


Jag har en chokladkalender med Fairtrade choklad från Divine. Mörk choklad, 70%. Supergod!

  

Av Dilemma - 2 december 2009 17:53

Jag tycker att varje dag känns som fredag nu. Det måste bero på att det är så nära jul.

Av Dilemma - 2 december 2009 09:33

I morse var det minusgrader när jag gick ut. Det var som ett slag i ansiktet. Näsan kändes helt skör, som om det var skadligt att andas in den kalla luften. Kinderna kändes torra och stela. På pannan kändes det som om det låg en kall hand och tryckte hårt.


Cykeln lämnade jag kvar hemma. Sadeln var full med frost. Och eftersom jag har riktigt dåliga bromsar, och gatan bitvis var täck av is, vågar jag ändå inte cykla.


Om jag ska försöka hitta något positivt i eländet så är det att det bidrar åtminstone till julstämningen.

Av Dilemma - 1 december 2009 16:20

Jag har funderat på att byta ut hemtelefonen mot en mobil, mest för att bli av med hemtelefonen. Men när jag tänkte närmare på det dök det upp ett par frågor.


Måste de som ringer ringa riktnummer också varje gång de ringer?

Kopplar man hemnumret till sin vanliga mobil, eller får man ytterligare en mobil att hålla reda på?

Ringer det i alla som bor i lägenhetens mobiler samtidigt om det ringer till hemnumret, eller är det mer lämpat för ensamboende?


Sen tänkte jag att det måste bli enklast att bara göra sig av med hemtelefonen utan att flytta numret till mobilen. Men det ville jag inte göra om det är många "drabbas". Alltså de som brukar ringa till vår hemtelefon. Eller om vi använde hemtelefonen mycket själva så verkar det dumt också.


När jag tänkte efter så tyckte jag att vi använder hemtelefonen ganska mycket, men jag kände mig inte säker. Därför jag har fört en telefonlogg under 3 månader. Från 1/9-30/11 har jag skrivit ner alla inkommande och utgående samtal för vår hemtelefon. Det här är resultatet:


Inkommande:

Min mamma, 3st

Min syrra, 1st

W's farmor, 2st

Kompis, 1st

Försäljare/felringare, 6st


Utgående:

Till mina föräldrar, 4st

Betala annons på Blocket, 1st


Bye, bye, hemtelefon!

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards