Alla inlägg under juli 2010

Av Dilemma - 23 juli 2010 22:11

Imorgon tar jag och W bilen till Göteborg. Det kommer att bli långt att köra och vi har köpt smågodis och Red Bull för att få energi under resan. Nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte är trött imorgon när jag kör. Vi tänkte försöka komma iväg tidigt.

Av Dilemma - 23 juli 2010 16:32

Ridningen gick bra idag. Hästen, som var drygt 170 cm hög, kändes egentligen inte alls särskilt stor när jag väl satt på honom. Det kändes bekant på något sätt. Jag har valt att börja i en fortsättningsgrupp till hösten, och som det kändes idag så blir det nog inga problem. Jag behöver lite uppfräschning bara, men sen kommer det nog gå bra.

Av Dilemma - 22 juli 2010 22:11

Efter en hel del uppmuntran från en kompis har jag bestämt mig för att börja rida. Jag gjorde det mycket när jag var liten och har tänkt att det kanske skulle vara kul att göra det igen, och nu ska jag alltså det. Jag köpte ridutrustning igår och imorgon är det dags för första lektionen. Läskigt! Jag vet inte om jag kommer ihåg någonting.


Jag mailade till ridskolan och bad om en snäll, inte så stor häst. Men de inte så stora hästarna var redan upptagna så jag ska rida på en som är jättesnäll, men drygt 170 cm i mankhöjd. Det här kan gå hur som helst. Jag berättar imorgon.

Av Dilemma - 22 juli 2010 12:39

Jag kan acceptera att det regnar en dag. Men jag kan inte acceptera att "värmeböljan" och den bästa sommaren som Sverige har haft på länge skulle vara över.


På lördag drar vi till Göteborg. Då har jag föreställt mig att det ska vara soligt och fint väder, att jag ska ha shorts och linne (och inte behöva ha leggings och T-shirt), att vi ska ligga på stranden och sola och bada och att vi ska sitta på uteserveringar och dricka is-latte. Nu verkar det som att jag kanske måste tänka om.


   

Av Dilemma - 21 juli 2010 21:50

Jag och W tog en sväng till Furuvik idag och kollade på apor. Wilma följde med och många av barnen som var där var mer imponerade av Wilma än vad de var av de andra djuren. Man får kanske skylla sig själv om man tar med en söt hund in bland så där många barn, men jag hade inbillat mig att vi skulle få vara ifred. Det är lite som att ta på sig sina mest uppseendeväckande kläder och gå ut på krogen, och sen om någon säger nått svara att man inte vill ha någon uppmärksamhet.


Även Wilma hade ett svalt intresse för Furuviks djur. Trots att vissa av djuren bara var precis på andra sidan staketet brydde hon sig inte.


Till och med jag tänkte vid några tillfällen, till exempel när jag var inne hos kängrurna och alla hade gömt sig, varför har vi åkt hit när vi har de bästa djuren hemma; Wilma, Hannah och Miley.


Men några roliga apor såg vi.

   

Av Dilemma - 20 juli 2010 17:04

Av: Anna Jansson


Det här är en kriminalroman, den åttonde i serien, och utspelar sig på Gotland. Jag hade inte hört talas om boken eller författaren förut vilket borde innebära att de föregående sju böckerna kanske inte har gjort något jättestort intryck på läsarsverige.


Boken är ganska stillsam för att vara deckare. En lite lagombok för att fördriva tiden. Den blir mer spännande mot slutet.

Av Dilemma - 20 juli 2010 10:04

Jag blir galen.


Det ringer inte särskilt ofta i min mobil, det vanligaste är sms eller att jag komunicerar via Favebook. Men ibland händer det att det ringer och då svarar jag i stort sett alltid och då är det familj eller kompis som ringer.


Men det händer också att jag är upptagen och missar ett samtal och då är det alltid något speciellt. Jag fattar inte det riktigt. Det kan vara veterinären, något samtal jag väntar på eller dolt nummer.


Nu missade jag ett dolt nummer. Igår var jag inne hos min bank och skulle fixa ett nytt kontokort. Banktanten sa att hon skulle skicka hem det med posten och om det dök upp nå skulle hon ringa. Är det hon som har ringt? Ringer de med dolt nummer från banker? Varför lämnade hon inget meddelande?



Av Dilemma - 19 juli 2010 21:24

Om man vill att en öl ska bli starkare kan man först frysa den och sen tina upp den jävligt snabbt, stoppa i druvsocker och dricka med sugrör, helst på fastande mage när man redan är rejält bakis.


Eller så kan man ligga i solen och svettas hela dagen och sen gå till gymmet och köra ganska hårt utan att fylla på med vatten. Efter två Slottslager på 33ml var jag tvungen att kolla styrkan på dem. Men det var vanliga 5,0% och ändå kände jag hur de tog.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards