Alla inlägg under juli 2010

Av Dilemma - 4 juli 2010 22:53

Jag och W har varit och sett Eclipse på bio nu och jag måste säga att jag faktiskt tyckte att den var riktigt bra. Precis som i boken, så klart, så händer det egentligen inte så jättemycket, men två timmar gick ändå väldigt fort och den var aldrig långtråkig. Om man pressar in ca 550 sidor bok på två timmar film så är det klart att tempot blir högt. Bäst tyckte jag om samspelet (konflikterna) mellan Edward och Jacob.

Av Dilemma - 4 juli 2010 16:30

Det blev ingen VM-pilsner igår. Vi hade köpt ölen redan i förrgår, och då trodde jag att vi skulle dricka den ganska direkt och eftersom den var varm så lade jag den i frysen. Men sen blev det inte av att vi drack den och jag glömde bort att den låg i frysen. Till igår, när jag skulle ha den, då kom jag på det. Då visade det sig att burkarna hade expoderat. Det låg frysta ölklumpar utspritt i hela fryslådan och det luktar väldigt mycket öl ur frysen nu.


 

Av Dilemma - 3 juli 2010 19:57

Av: Stephenie Meyer


Det här är den fjärde och sista boken i Twilight-serien och det är nog den bok där det händer mest. Jag tycker att alla fyra böckerna har varit underbara att läsa. Jag har valt att läsa dem på engelska och jag tycker ofta att böcker får en helt annan känsla på engelska.


Av alla fyra böckerna i serien tycker jag att bok tre, Eclipse, är den där det händer minst och är mer som en transportsträcka. I fjärde däremot händer det grejer. Jag har hört att det kanske kommer att göras två filmer av den här fjärde boken, och jag hoppas att det blir så. Det finns absolut tillräckligt med material för att fylla ut tiden.


Det känns lite sorgligt och vemodigt att det här var sista boken. Jag saknar den redan.


REKOMMENDERAR

Av Dilemma - 3 juli 2010 15:53

Så fort vi vaknade så drog jag, W och Wilma ut till Fjällnora för att sola och bada. Mest sola. Det som är så bra med Fjällnora är att de har hundbad, så det är ingen risk för sura miner för att man har hunden med sig. På hundbadet är det massor med badglada hundar. Vissa springer ut på bryggan och hoppar ner i vattnet. Men inte Wilma... Hon flyter helst runt på luftmadrass.


Även om det blev ett kort dopp så solade vi, som sagt, mest. Wilma blev väldigt varm och luktade bränt. Eller så var det på grund av grillningen igår. Hon svalkade sig med en Calippo.


     

(Nu ska vi kolla på Tyskland - Argentina och dricka VM pilsner. Jag hejar på Tyskland. Det skulle vara så kul för dem om de vann Eurovision Song Contest och Fotbolls VM samma år.)

Av Dilemma - 2 juli 2010 22:43

Nu har vi precis kommit hem efter att ha suttit i stadsparken och grillat med några kompisar. Supermysigt!


 

Av Dilemma - 2 juli 2010 17:00

Idag fyller Wilma tre år. Hipp, hipp, hurra!


Hon fick en present...

 

Hurra! Det var en tuggpinne med vom-smak. Precis vad hon hade önskat sig.

 

Dessutom så har jag bakat havreflan som är Wilmas absoluta favoritkakor.

 

Av Dilemma - 1 juli 2010 16:04

Ett nytt hus håller på att byggas i närheten av där jag bor, lite närmare stan, och jag är intresserad av lägenheterna där. Det är väldigt fullt med hus redan mellan min nuvarande lägenhet och stan, så byggs det nytt så blir det bortanför mig. Men jag vill både bo nära stan och nybyggt så jag intresseanmälde mig till det här nya boandet.


Igår ringde mäklaren och berättade att det fanns två stycken treor kvar. Jag och W kollade på planritningarna igår, och visst är det superfint, men också superdyrt. 3,5 miljoner kostade den trean som vi tyckte verkade bäst, och jag har tvingats inse att om vi köper en så dyr lägenhet så kommer vi inte att ha särskilt mycket pengar över till annat sen. Idag mailade jag mäklaren och berättade att det tyvärr inte blir något köp. Det känns väldigt tråkigt. Och samtidigt undrar jag; vad är det för människor som köper en sån lägenhet? Och hur blir man en av dem?

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards