Alla inlägg under november 2010

Av Dilemma - 8 november 2010 18:14

Imorse försov jag mig. Både jag och W, och Wilma också. Det har typ aldrig hänt förut. Igår glömde jag bort att ställa väckarklockan och imorse vaknade jag av att Wilma skällde, 1,5 timme för sent. Det är enda gången som det har varit bra att Wilma har skällt.


Det var skönt att sova den där extra 1,5 timmen. Jag vaknade pigg och har känt mig utvilad på jobbet, men jag ska ändå sikta på att gå upp vanlig tid i fortsättningen.

ANNONS
Av Dilemma - 7 november 2010 20:45

I morse när jag skulle starta min dator så startade den inte. Istället så pep den, en lång signal och två korta. W sa att det var en kod för att något var trasigt. Det kändes riktigt jobbigt. Jag startade laptopen istället och funderade på när jag skulle hinna köpa en ny stationär dator.


Men senare försökte jag starta den igen och då gick det. Att den krånglade är väl fortfarande en varning om att jag borde göra ordentliga säkerhetskopior på mina mappar och börja se mig om efter en ny dator. Det jobbigaste med att köpa ny dator är att bestämma sig för vilken man ska ha, tycker jag.


Datorer är sämst när de går sönder.

ANNONS
Av Dilemma - 6 november 2010 23:01

För en vecka sedan var jag och W i Budapest. Det påminner vi oss om idag med hjälp av Budapestbakelser. Inte särskilt goda, men vad gör man inte.


 

Av Dilemma - 6 november 2010 14:06

Jag experimenterade lite med blodampuller igår också, för effektens skull. Inga djur kom till skada. Allt som allt en lyckad kväll igår. Extra roligt att jag kunde vara med eftersom jag missat de två senaste dMz.


   


Av Dilemma - 5 november 2010 22:17

Nu ska jag på Halloweenpary där W DJ'ar. Jag är utklädd till ett spök. Jag hade tänkt att jag skulle ha bandage också, men vi hade inget hemma så jag får ta ett plåster.


 

Av Dilemma - 5 november 2010 20:51

Idag hälsade jag på hos mitt förra jobb. Det var jättekul att träffa min förra kollega igen och hon som tog över efter mig, som jag jobbade ihop med i två veckor. De har nya lokaler och finns nu två våningar upp i samma trappuppgång. När jag gick upp för de första trapporna kändes det väldigt bekant, nästan som att jag inte hade varit därifrån. Men när jag kom in i den nya lokalen så fick jag ju såklart ingen "hemlängtan". Det var kul att se hur fint de hade det, men jag känner absolut att jag är mer nöjd med det jobbet jag har nu. Allt kändes bra under besöket, och det hade varit ett bra och roligt jobb om jag hade jobbat kvar, men jobbet jag har nu är bättre.


När jag cyklade hem fick jag stanna både vid rött ljus och vid järnvägen. Det kändes ovanligt och det slog mig då att jag nu har rak cykelväg hela vägen hem. Det tar nog i stort sett lika lång tid att komma hem från båda ställena.

Av Dilemma - 4 november 2010 20:13

Imorgon jobbar jag halvdag. På mitt förra jobb hade vi inte halvdagar eller klämdagar. Å andra sidan så kunde jag gå hem när jag kände mig klar för dagen. Fast under terminerna blev det lika ofta att jag behövde jobba över. Fast under sommaren var det lugnare och skönt med korta dagar. Fast de sista åren där så var det så mycket att göra att jag hade fullt upp på sommaren också och på det här nya jobbet så har jag fler semesterdagar än vad jag hade på förra.


Jag hoppas att jag verkligen känner av halvdagen imorgon och att den inte bara äts upp av den vanliga helgen.

Av Dilemma - 3 november 2010 17:03

Jag har funderat ut en ny årstidsindelning som jag faktiskt är ganska nöjd med. Vad tror ni om det här:


Januari - Vinter, snö, kallt ca -10

Februrari - Vinter, snö, kallt ca -10

Mars - Slutet av vinter/börjar av vår, snön smälter, ca 0

April - Vår, knoppar, ca +10

Maj - Sommar, soligt och fint, varmt ca +20

Juni - Sommar, soligt och fint, varmt ca +28

Juli - Sommar, soligt och fint, varmt ca +28

Augusti - Sommar, soligt och fint, varmt ca +28

September - Sensommar, ca +20

Oktober - Höst, fina höstfärger, ca +10

November - Höst, lite mörkare ute, ca +5

December - Vinter, snö, kallt ca -5


Vilka är med på det?

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se