Alla inlägg under december 2012

Av Dilemma - 21 december 2012 16:30

I tisdags beställde jag några böcker från bokus och hade då möjligheten att betala 49 kr extra för att få dem levererade innan jul. Eftersom jag ändå inte hade tänkt läsa dem innan jul så tyckte jag att det verkade onödigt, så jag struntade i det. Men se, här är de ändå!


(Egentligen kom de redan igår, men jag hämtade ut dem idag efter att ha stått i kö i 30 minuter. Tydligen var jag inte den enda som skulle hämta paket...)


 
  

ANNONS
Av Dilemma - 20 december 2012 18:13

Jag tycker inte att det känns särskilt troligt att jorden kommer att gå under imorgon. Å andra sidan så känns det även ganska otroligt att jag imorgon jobbar min sista dag för det här året och att 2012 redan lider mot sitt slut.


Om det ny trots allt bli apokalyps imorgon så kan jag inte påstå att jag har gjort något vettigt av denna sista dag.

ANNONS
Av Dilemma - 19 december 2012 21:36

Så jäkla bra video...


Av Dilemma - 18 december 2012 19:30

 Nu är det klart att jag och W kommer att delta i Livekarusellen och vi har fått  vår "turnéplan". Vi startar med vår första spelning på Grand den 19/1. Nu gäller det att ägna juluppehållet åt att repa. Kul!

Av Dilemma - 17 december 2012 22:26

Nu är jag nyss hemkommen från bokklubben och den här gången åt vi tomatsoppa och hade julfika efteråt. Jag åt nog för mycket juleskum... Vi diskuterade boken Montecore, men jag tror att jag är för påverkad av att den är så lik Allt är upplyst för att kunna ge den ett rättvist betyg.

Av Dilemma - 15 december 2012 23:13

Av: Nora Roberts


Det finns något härligt med att ibland läsa böcker där problem knappt är problem, där vänner ställer upp i alla lägen, där människor är vackra, rika och lyckade och där män är snygga, fantastiska älskare. Och om man vill läsa om romantik så har jag upptäckt att man ska läsa Nora Roberts.


Att våga drömma är en underhållningsbok som flyter på i språket och göra att jag sugs in i den och läser ut den på bara några dagar. Bokens huvudperson, Margo, återvänder hem efter en (egentligen obetydlig) skandal och börjar om på hemmaplan med hjälp av sina vänner, Laura och Kate. Boken är en fristående första del i en serie om vännerna på Templeton House, och jag känner för att läsa uppföljarna, Kates och Lauras historier.


Av Dilemma - 11 december 2012 19:15

Det har varit en värmeoptimering i vårt hus som har medfört att från och med nu ska man aldrig kunna få det varmare än 21 grader i lägenheten. Jag som är rätt så frusen av mig har känt mig motsträvig mot hela det här projektet. Nu när det ändå är genomfört så tycker jag att den största skillnaden är att det är mycket kallare på golvet. Därför har jag varit nere på stan och letat efter tofflor.


Det har inte varit lätt att hitta ett par perfekta. Min krav har varit följande:

Ingen häl - det ska vara lätt att sticka i fötterna utan att behöva använda händer.

De ska inte vara i form av djur.

De ska vara luddiga och sköna inuti.

De ska inte ha en stor blomma på sig eller annan märklig utsmyckning.

De ska inte ha en underlig färg.

De ska inte ha riktigt fårull - det plockar Wilma bort vid första bästa tillfälle, och hon kan inte tänka på annat innan de är helt kala.


Efter att ha avfärdat alla tofflor i nästan alla affärer i hela stan så hittade jag till sist ett par inne på Scorett som jag verkligen gillar. Emma - värmeoptimering 1-0.


 

Av Dilemma - 10 december 2012 20:55

Nä, nu orkar jag inte vänta längre. Nu klär jag granen!


   

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se