Alla inlägg under april 2013

Av Dilemma - 11 april 2013 19:33

Svenska Kennelklubben har en kampanj som heter "Skäll inte på hunden" och jag kan inte vara mer gillande.


Ett citat från sidan:

"Att trampa i hundbajs är ingen höjdare. Det är inte heller kul att vara hundrädd och möta lösa hundar där de borde vara kopplade. Ju fler som blir arga, irriterade eller rädda, desto större är risken att det börjar dyka upp hundförbud på platser där hundar tidigare varit välkomna – och att allt fler börjar betrakta hunden som ett problem. Hunden som är en sådan fantastisk tillgång! Tyvärr får våra hundar ofta skulden fast det är människan som gör fel."


Läs mer på svenska kennelklubbens hemsida.

ANNONS
Av Dilemma - 9 april 2013 20:18

Jag hittade en tatuerare, ett motiv och en tid. Så nu har jag den här på armen.


 

ANNONS
Av Dilemma - 7 april 2013 17:15

Av: Marlene van Niekerk


milla ligger på sin dödsbädd förlamad utan att kunna prata & tas om hand av sin svarta hemhjälp agaat milla kommunicerar genom ögonen blinkningar hn stirrar på saker tittar bort blundar kniper ihop ögonen spärrar upp ögonen känslor & åsikter förmedlar hn till agaat & agaat förstår och överstätter om det behövs & redan när agaat var liten & togs om hand av milla kommunicerade de med ögonen & i boken får man följa millas tankar där hn ligger fast i sin förlamade kropp & man får läsa förvirrade kursiva stycken där jag saknar punkter och kommatecken & man får läsa om millas liv med Jak & A & då är allting skrivet i det ovanliga berättarperspektivet andra person alltså du-form & man får läsa millas dagboksanteckningar & hn skriver inte särskilt bra då får jag svårt att koncentrera mig på innehållet & det blir jobbigt i längden jag tycker att 700 sidor är alldeles för mycket för att berätta den här historien även om relationen mellan milla & Gaat är en ganska fin historia & jag fattar inte varför vissa författare inte sätter ut citationstecken vid repliker det gör det väldigt svårt att veta när någon pratar eller om någon tänker

Av Dilemma - 6 april 2013 23:17

Jesus Christ Superstar. Göta Lejon. Helt okej.


   

Av Dilemma - 5 april 2013 21:43

Under ridterminerna så är påskveckan höjdpunkten. Då är det ingen ordinarie ridning, men istället finns det en del påskkurser som man kan boka in sig på. Det blir alltså mer ridning än annars. Jag red en lektion markarbete efter jobbet ikväll och börjar morgondagen med hoppning. Härligt.

Av Dilemma - 1 april 2013 17:35

Av en ren tillfällighet föll det sig så att jag var i Gränby Centrum samtidigt som Yohio. Han skulle sjunga två låtar och självklart bestämde jag mig för att stanna och lyssna. Först tyckte jag att det verkade ganska bra att se en artist där publiken till mesta delen består av barn, men så fort han kom upp på scenen så åkte hälften av ungarna upp på axlar så jag såg mindre än vad jag vanligtvis brukar göra i ett publikhav. Jag försökte ta en bild, men han visade sig vara mer svårfotad än en råtta.


   

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se