Alla inlägg den 3 september 2009

Av Dilemma - 3 september 2009 19:33

Vi har tokgarderat oss mot svininfluensan på mitt jobb. Vi har alcogel på alla toaletter och kontoret, vi har kastat alla handdukar och skruvat upp torku hållare istället med papper i, och vi har planscher på insidan av alla toalettdörrar med information om smittan. Vi borde vara på den säkra sidan.


Så fort svininfluensan kom till Sverige tycker jag att man inte har hört talas om annat. Har folk slutat insjukna i övriga länder nu eller är det bara inte intressant längre? Vad har hänt med Mexico till exempel. I början av sommaren fick man en liten rapport om läget där dagligen, men hur ser det ut nu? Har alla förvandlats till zombies, har de fått stopp på spridningen, är allt tillbaka som vanligt?


Jag kanske har sett för många filmer, men jag har fått för mig att det är det här vaccinet som hastas fram nu som kommer att slå ut mänskligehen snarare än själva influensan. Tänk vad ironiskt om alla vaccinerar sig och sedan utvecklar några obehagliga bieffekter. Jag tror det är dem som inte vaccinerar sig som drar det längsta stråt. Förutsatt att man inte dör då så såklart.


Och hur biter svininfluensan egentligen på djur? Alla är ju så oroliga för sina bebisar, men jag undrar om jag behöver oroa mig för Wilma. Tänk om hon får den först och sen smittar oss? Är det möjligt? Om den kan hoppa på grisar borde väl även hundar känns sig lite nervösa... Eller?

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards