Alla inlägg under februari 2010

Av Dilemma - 25 februari 2010 08:46

Jag har inte tänkt på att Wilma tar så stor plats. Igår var det väldigt tyst och tomt i lägenheten utan henne. Så lugnt och skönt hade vi det ju jämt förut, innan Wilmas tid. Och sen när hon kom och var valp då blev det riktigt stökigt och jag tyckte emellanåt att det var ganska jobbigt med allt liv hela tiden. Hon följer efter när man går, man kan inte lämna mackor hur som helst på bordet, hon behöver vara under uppsikt, hon gnäller och låter, man kan inte gå och lägga sig utan att först gå ut en runda.


Men igår, då saknade jag allt det där. Det har blivit rutiner som jag inte längre tänker på. Nu när jag inte behövde göra alla dessa grejer så kändes det tomt och konstigt. Det var inte värt att slippa det på bekostnad av att Wilma inte var hemma. Eller jo, för någon kväll kan det vara skönt, men Wilma måste komma hem igen. Jag hoppas att Wilma ringer idag och säger att hon är redo att åka hem.

ANNONS
Av Dilemma - 24 februari 2010 21:29

Jag har köpt en Nalle Puh som Wilma ska få när hon kommer hem. Wilma älskar gosdjur. När hon ser ett nytt gosdjur blir hon väldigt snäll och lydig och fokuserar det med blicken och kan inte tänka på annat innan hon får gosdjuret.


Den här Nalle Puh är egentligen för bebisar. Vi köper alltid barngosdjur till Wilma. Hundleksaker går sönder för fort. Man kan ju tycka att en vuxen hund borde vara bättre på att ha sönder ett gosdjur än ett litet barn, men ändå är hundleksaker alltid fulla med knappögon, plastmorrhår, lösa svansar, dåliga stygn mm. Ett tips till alla hundägare: köp gosdjuren i leksaksaffären. Den har till och med en pipgrej i sig, Nalle Puh. Fast egentligen föredrar vi gosdjur utan pip för det kan bli ett jävla liv annars.


  

ANNONS
Av Dilemma - 24 februari 2010 12:53

Wilma har vaknat upp och allt verkar ha gått bra! Lättnad!! Vi kanske kommer att få hem henne redan imorgon till och med. När vi bokade kastreringen rekommenderade veterinären en onsdag så att man förhoppningsvis skulle hinna få hem henne innan helgen, men nu verkar det alltså som att ett dygn räcker. Vi får se imorgon om hon är redo att åka hem.

Av Dilemma - 24 februari 2010 09:01

Nu är Wilma hos veterinären. Det kändes lite märkligt när veterinären tog Wilma under armen och gick iväg åt ett håll medan jag och W gick åt det andra och Wilma tittade lite förundrat efter oss.


När jag tänker på Wilma, upp och ner på ett bord, nedsövd och försvarslös, och att de sticker en kniv i magen på henne, skär upp och plockar ut lite av innehållet, då mår jag nästan lite illa. Jag skulle vilja sitta bredvid henne och hålla hennes lilla tass i handen när hon vaknar upp.


Det när nog bäst att försöka att inte tänka på det alls.

Av Dilemma - 23 februari 2010 20:32

Nu har vi tvättat Wilma med bakteriedödande shampoo igen och hon springer runt här i lägenheten och gnider sig mot soffan och mattan. Vi har tagit bort hennes mat också, och alla tuggben som hon har överallt. Nu får hon inte äta något mer innan kastreringen. Jag vill bara att det ska vara över nu. Jag vill att de ska ringa från veterinären imorgon eftermiddag och säga att allt gick bra.

Av Dilemma - 23 februari 2010 16:42

Tjejen som jag brukade göra ansiktsbehandlingar hos bestämde sig ju för att flytta till London, så jag fick leta upp en ny. Idag var jag där första gången. Det kändes ovant såklart. Hon gjorde saker på sitt sätt. Men hon var bra. Nu är jag återfuktad och rosa i hela ansiktet. Härligt.


Om du aldrig har varit på ansiktsbehandling så uppmanar jag dig att prova. Man känner sig så fräsch efteråt. Och nu när det är så torrt väder passar det extra bra med en riktigt fukt boost.

Av Dilemma - 22 februari 2010 21:04

Veterinären sa åt oss att köpa någon form av tvål/shampoo som var bakteriedödande som vi skulle tvätta Wilma med dagen innan kastreringen. Men vi vill vara noggranna och tvättade henne idag också.

  

Av Dilemma - 22 februari 2010 16:54

Det var strömavbrott förra veckan och då dog vår server. Jag saknar verkligen att titta på Ugly Betty tillsammans med råttorna när jag kommer hem från jobbet.


W har kontaktat försäkringsbolaget för att se om vi kan få någon ersättning. Han berättade att det handlade om en drygt 5 år gammal dator utan kvitto. Försäkringsbolaget hummade och tvekade, men skickade ärendet vidare.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se