Alla inlägg under februari 2010

Av Dilemma - 4 februari 2010 20:40

Idag, på jobbet, visade jag på begäran bilder från när jag var i Oklahoma i april förra året. När jag såg bilderna så längtade jag tillbaka. Visst är det härliga bilder!


Wichita Mountains

 


Mumsig pannkaksfrukost på IHOP

 


Museum i Tulsa

 


Galen Bull Riding på Club Rodeo. Tyvärr gick det inte att fota själva ridningen eftersom de ramlade av så fort och tjurarna var för snabba.

  

ANNONS
Av Dilemma - 3 februari 2010 20:13

Jag har fått offerten av badrumskillen nu. Jag blir både förväntansfull och nervös. Vågar jag klicka på mailet? Jag vet ju ungefär vad det kommer att röra sig om, men ändå känns det jobbigt. Jag vill inte veta. Jag klickar på offerten. Det svartnar lite för ögonen och jag mår lite, lite illa. Det handlar om väldigt mycket pengar. Men det är pengar som vi har. Nästan i alla fall.


Då är det bara att bestämma sig. Renovera eller inte? Jag har gått igenom alla argument för och emot många gånger redan. Och jag har ju egentligen redan bestämt mig. Jag vill ju renovera badrummet. Och då kostar det...

ANNONS
Av Dilemma - 3 februari 2010 14:30

Här är en video från spelningen. Som ni hör så ligger sången alldeles för högt jämfört med resten av musiken. Det här är också en av de låtar som jag spelar minst i. Men, men... Håll till godo.


Av Dilemma - 2 februari 2010 19:21

Av: Stephenie Meyer


Det här är fortsättningen på Twilight och New Moon och den är lika bra och härlig att läsa. Det finns inte så mycket mer att säga om boken. Det händer egentligen inte så mycket i den.

Av Dilemma - 2 februari 2010 11:46

Igår kväll satt jag i sängen och läste innan jag skulle sova och Wilma låg mot mina ben under täcket som vanligt. Men hon kändes inte som vanligt. Hon kändes mjuk, men inte ”pälsig”. När jag undersökte saken upptäckte jag att hon på något sätt hade hamnat inuti själva påslakanet.


Efter ett tag blev det kanske svårt att andas där under för hon kom upp och stack ut huvudet genom hålet där man kan ha händerna när man gör sitt bästa för att försöka få in ett täcke i ett påslakan. Då låg hon med kroppen i påslakanet, med huvudet på kudden, ut genom hålet. Det såg så gulligt ut att jag fick svårt att läsa och var tvungen att kolla på henne istället.


Till sist blev det nog för varmt för hon pressade sig ut genom hålet, på bekostnad av påslakanet. Wilma är liten, men inte så liten att hon kan krypa ut genom ett hand-hål utan att det knakar och spricker.

Av Dilemma - 1 februari 2010 18:15

    

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se