Alla inlägg under januari 2010

Av Dilemma - 5 januari 2010 17:11

Det var länge sedan jag och W hade en spelning, men 30 januari ska vi ha en på Sugar Bar i Stockholm. Kom dit! Vi har nya låtar.


  

ANNONS
Av Dilemma - 4 januari 2010 18:15

Häromdagen när jag var ute i snön tittade jag lite extra noga på snöflingorna som landade på min jacka. Det såg ut precis som snöflingor ska, så som man föreställer sig snöflingor. Och då kom jag att tänka på att jag flera gånger har hört att det inte finns två likadana snöflingor. Jag vet inte om man menar samtidigt eller någonsin överhuvudtaget, men jag skulle vilja påstå att det vet vi ingenting om. Det borde finnas i stort sett oändligt många snöflingor, och även om det finns oändligt många kombinationer så borde risken att två stycken blir exakt lika vara ganska stor.

ANNONS
Av Dilemma - 3 januari 2010 16:49

Wilma har fått en ny korg. En som man kan krypa in i. Hon förstår inte riktigt hur den fungerar...


Av Dilemma - 2 januari 2010 19:02


Vi fick en serie i julklapp av syrran och hennes kille. Deathnote. Jag hade aldrig hört talas om den. Det är en tecknad serie där alla pratar japanska. Och den är riktigt bra! Det är en sån serie där man sägen "NEJ!" när ett avsnitt tar slut, man vill se mer på en gång.


Först kändes det lite larvigt att sitta och titta på tecknat och ändå bli så engagerad, men nu är vi helt inne i det. Och att de pratar japanska har vi också vant oss vid. Varje avsnitt är bara ca 20 minuter så det finns alltid tid att kolla på ett avsnitt till. Vi har redan rekommenderat den här serien till flera av våra kompisar. Vi fick den alltså på DVD, även om det kanske ser ut som en bok här ovan...   

Av Dilemma - 2 januari 2010 15:01

När vi har övat Wilma med att ha strumporna på sig inomhus har det inte gått så bra. Hon har tyckt väldigt synd om sig själv och inte alls kunnat gå i dem. Men nu när vi kom ut förstod hon plötsligt vitsen. Det såg ut som om hon stannade upp och tänkte till när hon kom ut på marken. Det brukar vara iskallt och hon får köldkramp och haltar fram. Men nu gick det bra att stå med alla tassarna. Det tog inte lång stund innan hon fick en väldigt fart och på vår timmes runda tuffade hon på som vanligt, utan antydan till att det satt strumpor på tassarna.


  


Av Dilemma - 1 januari 2010 20:56

2010 börjar inte så bra. Percis som alla år. Det är synd att första dagen på varje år oftast är den sämsta. Man sover bort största delen, och är trött och bakis resten.


Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Jag började med att titta på Ivanhoe. Jag har aldrig sett den förut så det är skönt att ha det gjort. Nu behöver jag inte se den igen. Sen tittade vi på Flickan som lekte med elden.


Wilma har inte gjort mycket mer hon. Hon är minst lika trött som vi är. Men det gick bra igår på festen med henne. Jag tror aldrig att hon märkte av varken att det var fyverkerier vid tolvslaget eller att det fanns en katt i lägenheten under hela kvällen.


Men det är trots allt ganska skönt att börja året med en dag där man inte har några måsten. Jag tillåter mig själv att vara precis så slö som jag känner för. Jag hoppas att det kommer att hända många spännande grejer under 2010.

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se