Alla inlägg den 1 juni 2010

Av Dilemma - 1 juni 2010 15:15

Jag har haft ganska mycket att göra på jobbet idag, men nu är jag nästan klar. Det börjar bli dags att sticka iväg till båten. Det har känts som fredag hela dagen. Antagligen för att jag ska på kryssning och inte ska "jobba" imorgon.


Jag brukar beställa pedikyr när jag åker den där båten. Det är jätteskönt! Det rekommenderar jag alla att prova, killar som tjejer. Annars funderar jag kanske på massage. Vi får se.


W har önskat sig pingvingodis. Jag måste komma ihåg att det är de röda jag ska köpa, inte de gula. Eller var det tvärtom?? Jag brukar köpa likör också. Men efter den där gången när jag skulle till dMz och fick typ magknip 10 minuter innan vi skulle gå, efter att ha förfestat på likör hela kvällen, så har jag blivit lite tveksam till likör.


Jag önskar att det fanns någon att köpa åt Wilma, men jag har för mig att det inte brukar finns djurgodis/leksaker där. Wilma är så rolig när jag kommer hem efter att ha varit borta över en natt (ja, hon har tidsuppfattning och blir mycket gladare om man har varit borta ett dygn än om man bara har varit och tränat) om hon misstänker att jag har något med mig till henne. Hon tycker att jag inte kan öppna väskan fort nog, utan hjälper till själv också och kryper nästan ner i botten på väskan och letar efter hundgodis.

Av Dilemma - 1 juni 2010 13:42

Av: Jo Nesbø


Den senaste boken i riktig Nesbø-anda. Som vanligt bör man inte bara slöläsa boken, utan det gäller att hänga med. Små obetydliga detaljer i början av boken kan bli till ledtrådar och avslöjande flera hundra sidor senare. Det är fartfyllt och spännande och Harry Hole är mer nedgången än någonsin. Nesbø levererar och är man ett fan kommer man inte att bli besviken.


Jag funderar på hur Harry Hole ser ut. Trots att han beskrivs som helt förfallen har han inga problem med att få kvinnor att falla för honom. Jag hoppas att Dolph Lundgren spelar Harry i en eventuell film. Men även fast Harry är blond och 193 cm lång så föreställer jag mig en Dr House-liknande karaktär framför mig när jag läser. Mest av allt tror jag nog att Nesbø har skapat Harry till sin egen avbild. 


REKOMMENDERAR


Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards