Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Dilemma - 4 juni 2010 21:35

Jag har legat i soffan ända sedan jag kom hem från jobbet och jag har precis genomlidit Talang finalen. Jag har inte sett det förut, men vad var det för skit egentligen?


Det började med en countryinspirerad tjej som totalslaktade "you shook me all night long". Jag tycker inte att sångare hör hemma i Talang, det finns så många andra forum för sångare.


Sen kom det in en liten kille och spelade något jättedystert på fiol. Barn hör inte heller hemma i Talang. Jag är rädd för att de inte bedöms för sin talangs skull, utan för att de är små och söta. Vad ska ett barn med en halv miljon kronor till? Och kan man verkligen pressa ett barn att jobba så hårt som en vinnare av Talang borde göra?


Jag tänker mig att det värsta borde vara över, men det blir inte mycket bättre. Operasångare efter operasångare kommer in. Är det verkligen en "talang" att sjunga andras låtar? Det enda som var roligt att titta på var cirkustjejen och Zikus Hanz.


När de sen utropar vinnaren är det helt blankt. Var hon ens med? Vad var det hon sjöng? Var hon bättre än de andra sångarna? Hon utmärkte sig ingenting.


Jag blir förvånad när Bert tycker att de har fått till en bra blandning i finalen i år och att det inte kunde ha varit bättre. Nu har jag ju inte sett uttagningarna, men det måste ju funnits mer underhållande nummer än så här. Jag är inte imponerad.

Av Dilemma - 4 juni 2010 18:22

Jag härdade ut på jobbet idag. Med hjälp av citronte, halstabletter och Ipren. Så fort jag inte behövde vara kvar längre skyndade jag mig hem och bäddade ner mig i soffan tillsammans med Wilma.


Jag önskar att jag var frisk. Jag skulle vilja gå ner på stan. Det är fint väder, skolavslutning och glada studenter, och jag tror att det är någon slags stadsmarknad också. Men jag orkar verkligen inte. Jag får ligga hemma och kolla på film och äta Ben&Jerry.


Två sjuka i soffan (fast Wilma är nog frisk nu, det verkar så, vi får se vad veterinären säger på måndag.)

 

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards