Alla inlägg under november 2009

Av Dilemma - 21 november 2009 15:45

När jag loggar in på bloggen får jag skriva en bokstavskombination som är olika varje gång. Idag fick jag skriva "cern". Det kändes lite obehagligt efter att ha läst Änglar och demoner så nyligen...

ANNONS
Av Dilemma - 21 november 2009 13:15

...har blivit uppskjutet till fredag. Nästan en vecka kvar!

ANNONS
Av Dilemma - 21 november 2009 11:01

Det var skitkul på dMz igår. Det var lite tunt med folk till en början, men sen fick jag höra att det var helgen innan löning och att de hade räknat med lite färre folk. Det hade jag inte tänkt på, men så kan det ju faktiskt vara. Alla vanliga var där i alla fall och det var röj som vanligt.


Jag var där med en kompis som inte skulle dricka så mycket och inte stanna så länge, men så blev det så klart inte. Vi varvade både öl och sprit hela kvällen och vi ranglade hem vid 02.30 På platta skor den här gången för att inte råka ut för samma sak som sist :)


W, the crowed pleaser

  

Av Dilemma - 20 november 2009 19:17

Idag blev det svart klänning och lackleggings. Jag värmer upp med öl, men hade egentligen bara tänkt dricka sprit ikväll. Öl är godare, men jag blir inte lika bakis av sprit. Vi får se hur det blir. Nu när jag redan har börjat med öl är det möjligt att jag fortsätter med det också. Det var ju dumt...


  

Av Dilemma - 20 november 2009 16:00

När jag gick igenom en galleria på stan blev jag stoppad av en tjej som frågade om hon fick titta på mina naglar. Självklart. Jag älskar att visa upp mina naglar sedan jag började med Trind och de har slutat gå av och skiva sig och annat djävulskap.


Hon höll upp en märklig klossfil och frågade om hon fick ta bort nagellacket på en nagel. Absolut inte! Jag har inte suttit med nagelbandspeeling, nagelbandspetare, nagelfil, underlack, två lager lack och överlack för att en säljare på stan ska ta bort det sen. "Inte ens på en?" frågade hon. Jag förklarade att förutom jag så är tjejen som jag gör manikyr hos den enda som får röra mina naglar.


Hon sa att hon förstod, men jag tror ändå inte att hon gjorde det riktigt.


  

Av Dilemma - 20 november 2009 15:16

Jag tycker att veckorna har gått väldigt fort på sista tiden. Det är bara fredag-söndag-fredag-söndag. Men idag är det i alla fall fredag, det bästa av de två. Och ikväll är det utgång!

Av Dilemma - 19 november 2009 18:45

Jag har ett spännande köp på gång. Kanske. Vet inte hur jag ska göra... Vi får se på lördag. Jag avslöjar mer sen...

Av Dilemma - 19 november 2009 17:30

Av: Majgull Axelsson


Jag gillade verkligen den här boken. Det är något med Axelssons sätt att skriva. Hon förutsätter att läsaren kan tänka själv, förklarar inte allting övertydligt och noggrannt som många författare annars gör. Påminner mig lite om Monika Fagerholm som har ett helt underbart språk i sina böcker. Ungeför så som man tänker, kanske man kan förklara det, inte som man pratar. Och framförallt inte så man pratar om man ska berätta något. Mer känslor än beskrivningar.


"Is och vatten, vatten och is" handlar om en familj under tre olika tidsperioder. Varje stycke i boken utspelar sig vid olika årtionden, och inte i kronologisk ordning. Dessutom tänker personerna tillbaka en hel del. Och är det något som jag har upptäckt att böcker jag gillar har gemensamt så är det att de hoppar i tiden.


En stillsam höstbok, en tragisk historia.


REKOMMENDERAR

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Dilemma - based on a true story med Blogkeen
Följ Dilemma - based on a true story med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se